Komuna e Klinës fillon asfaltimin e të gjitha rrugëve në fshatin Zajm

Advertisement

Në fshatin Zajm të Komunës së Klinës sot kanë filluar punimet për asfaltimin e të gjitha segmenteve rrugore, që kanë një gjatësi prej 4949 metra.

Për Gazetën Inzoom banorët kanë thënë se investimet e tilla kanë qenë shumë të nevojshme dhe janë shprehur shumë të kënaqur për realizimin e këtij projekt.

Advertisement

Ata kanë shprehur falënderim edhe ndaj Komunës së Klinës për financimin e projektit dhe realizimin e kërkesave të tyre.

Me këtë projekt që ka një vlerë prej 147 mijë euro dhe të financuar nga Komuna e Klinës në fshatin Zajm kompletohet e gjitha infrastruktura rrugore.

Në këtë fshat po ashtu është bërë shtrirja e 870 metra rrjet të kanalizimit

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here