Prindërit e nxënësit bllokojnë rrugën në Kamenicë, protestojnë kundër reformave në arsim

Advertisement

Një grup i prindërve dhe nxënësve kanë bllokuar rrugën në qendrën e qytetit në Kamenicë për të kundërshtuar reformën në arsim që është iniciuar nga drejtoria komunale e arsimit.

Advertisement

Policia ka intervenuar duke arrestuar një person.

Por grupi i protestuesve ka reaguar duke bllokuar policinë të cilët janë detyruar më pas që të lirojnë protestuesin.

Protestuesit kundërshtojnë reformën në arsim ngase vlerësojnë se komuna po u mbyll shkollat nëpër vendbanimet e tyre.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here