Zeka e fyen rëndë Gashin: “Kur flas unë mos ha …..”

Advertisement

Tom Gashi i pyetur nëse është ngritur padi ndaj ti nga Milaim Zeka ka thënë se nuk e ka problem të përballët në gjykatë, pasi gjykata është punë e tij.

AI ka kërcënuar se nëse ballafaqohet në studio televizive edhe mund ta rrah atë.

Në emision përmes telefonit është inkuadruar Milaim Zeka ku i ka thënë se është avokat i kohës së Millosheviqit.

“1993 ka qenë avokat i Millosheviqit, dhe ka qenë avokat i Serbisë”, ka thënë ai.

Zeka ka ofenduar me fjalë banale Gashin ku ky i fundit e ka lëshuar studion më pas

“Kur flas unë mos ha …..” i është drejtuar Zeka

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here