Anëtarja e PSD-së, Pantina, ambasadore në Japoni?

Advertisement

AAK-ja dhe PSD-ja, të cilat në zgjedhjet e gjashtë tetorit kishin garuar me një listë të përbashkët, nuk e kanë përfunduar bashkëpunimin. Në media sot është raportuar se ish-deputetja Shqipe Pantina pritet të propozohet ambasadore. Ish-kandidatja për deputete nga kjo parti, Shqipe Pantina, pritet të propozohet ambasadore në Japoni, me çelës diplomatik.

Ministria e Punëve të Jashtme nuk ka komentuar për emrat që janë në mesin e të përzgjedhurve. “Procesi i përzgjedhjes së nëpunësve konsullorë është në vazhdim e sipër, sipas udhëzimeve dhe rregullave në fuqi. Momentalisht brenda MPJD-së janë duke u trajtuar ankesat e kandidatëve që kanë aplikuar në këtë proces”, thuhet në përgjigjen fillestare. Por, në një version tjetër të përgjigjes MPJD-ja e ka hequr pjesën e dytë të përgjigjes që flet për ankesat e kandidatëve, ka raportuar sot Koha.

Advertisement

“Procesi i përzgjedhjes së nëpunësve konsullorë është në vazhdim e sipër, sipas udhëzimeve dhe rregullave në fuqi. Momentalisht brenda MPJD-së janë duke u trajtuar ankesat e kandidatëve që kanë aplikuar në këtë proces”, thuhet në përgjigjen fillestare. Por në një version tjetër të përgjigjes MPJD-ja e ka hequr pjesën e dytë të përgjigjes që flet për ankesat e kandidatëve.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here