Pëlcet gypi: Dy lagje kryesore të Prishtinës e nisin ditën pa ujë

Advertisement

Në dy lagje të Prishtinës, “Lakërishtë” dhe “Dardani” banorët e kanë nisur ditën pa ujë të pijshëm. E krejt kjo si pasojë e një prishje.

Me anë të një njoftimi Ujësjellësi “Prishtina”, ka bërë të ditur si pasojë e pëlcitjes së një gypi, dy lagje në Prishtinë do të mbesin pa ujë të pijshëm.

Advertisement

Ujësjellësi “Prishtina” ka thënë se ekipi i mirëmbajtjes është në vendin e ngjarjes dhe po merren me sanimin.

“Sot rreth orës 06:00 ka pëlcite gypi i ujit me diametër fi 80 mm në lagjen ” Dardania” në Prishtinë. Si pasojë e këtij dëmtimi, pa ujë të pijshëm janë një pjesë e lagjes ” Dardania” dhe ” Lakërishte”. Ekipet e mirëmbajtjes janë në vendngjarje dhe po merren me sanimin. Shpresojmë që sa më shpejtë të rregullohet dhe të rikthehet furnizimi me ujë për ato dy zona”, ka njoftuar Ujësjellësi “Prishtina”.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here