S’ka kuorum, nuk miratohet ndryshimi i Ligjit për heqjen e homologimit për veturat nga BE-ja, Zvicra dhe Norvegjia

Adv ertisement
Advertisement

Kuvendi i Kosovës me 30 vota për, 10 kundër dhe 1 votë abstenim, ka dështuar të miratoj ndryshimet e Ligjit për Automjetet.

Ky ndryshim parasheh heqjen e detyrimit për homologim të veturave të reja dhe të përdorura që vijnë nga shtetet e Bashkimit Evropian, Zvicra dhe Norvegjia.

Në këtë seancë morën pjesë në votim vetëm 41 deputetë, ndërsa votimi për këto ndryshime është bartur për seancën e ardhshme.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here