EKSKLUZIVE: Lista e plotë e privatizuesve në Kosovë (DOK)

Advertisement

Është publikuar lista e plotë e atyre që kanë privatizuar.

Në këtë listë i gjeni emrat e të gjitha ndërmarrjëve të privatizuara dhe të gjitha tokave që janë privatizuar deri më tani.

Ditëve të fundit u bë zhurmë shumë e madhe pas raportimit në Komisionin Hetimor Parlamentar të ish- kryetarit të Bordit të AKP-së, Blerim Rexha, i cili tha se për 1 euro është privaitizuar një ari tokë.

Advertisement

Sipas kësaj liste të siguruar nga Gazeta Blic, mbi 755 milionë është vlera e privatizimeve.

Për më shumë, e gjeni të plotë listëve e privatizuesve dhe çmimet me të cilat janë privatizuar:

Klikoni në linkun e mëposhtëm:

https://gazetablic.com/wp-content/uploads/2020/10/Lista-e-Aseteve-te-Shitura-BLIC-1_compressed.pdf

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here