Austria ndalon kamionët dhe autobusët kosovarë, nuk i lejon të hyjnë në territorin e tyre

Advertisement

Shteti i Austrisë gjatë ditës së sotshme ka ndaluar çdo autobusë dhe kamionë kosovarë për të hyrë në territor të tyre.

Advertisement

Mësojet se çdo autobusë dhe kamion që kishin leje të Kosovës sot është ndaluar nga shteti austriak, edhe pse po kalonin vetën tranzit.

Katër kamiona dhe një austobusë mësohet se janë kthyer mbrapshtë.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here