Vajza e Lavdrim Muhaxherit në Shqipëri, familjaret ende nuk duan ta marrin në Kosovë

Advertisement

Pak ditë më parë gruaja dhe vajza e kreut të shqiptarëve të ISIS erdhi në Shqipëri.

Në këtë shtëpi në Kaçanik jetojnë familjarët e Lavdrim Muhaxherit, i cili ishte udhëheqës i shqiptarëve në formacionet ushtarake të ashtuquajtura Shteti Islamik në Siri.

Advertisement

Në mesin e 5 personave të ardhur në Shqipëri, është edhe vajza e Lavdrim Muhaxherit, bashkë me nënën e saj shtetase shqiptare. Të lodhur nga mediat, babai dhe vëllezërit e Muhaxherit nuk kanë pranuar të flasin para kamerave.

Prapa kamerave thonë se ende nuk kanë kontaktuar me nënën e vajzës, në këtë rast gruan e Muhaxherit dhe nuk duan që ta marrin vajzën në Kaçanik pa pëlqimin e saj.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here