Zbritje e madhe në “Nora Market” në Klinë dhe Vragoli

Advertisement

Zbritja e radhës në “Nora Market” në pikat e saj në Klinë dhe Vragoli, po vazhdon me traditën e zbritjeve, të cilat çdo herë e më shumë janë më atraktive për konsumatorët.

Advertisement


Oferta ka filluar me 31 tetor dhe do të zgjasë deri më 2 nëntor.


“Nora Market” përveç që ofron zbritje të çmimeve në artikuj esencial, po ashtu vazhdon traditën për korrektësinë dhe sinqeritetin ndaj konsumatorëve.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here