Postimi prekës i vajzës së Jakup Krasniqit: Babi, zëri yt i fuqishëm në Hagë dridhi tokën shqiptare

Advertisement

Zëdhënësi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqi, gjatë ditës së djeshme është paraqitur për herë të parë para Gjyqtarit të Procedurës paraprake në Tribunalin Special në Hagë.

Krasniqi ka thënë se është tepër i mllefosur dhe në atë seancë gjendet pa të drejtë.

Ai ka shtuar se ndaj tij është bërë padrejtësi e madhe, ndërkaq është vetdeklaruar i pafajshëm.

Advertisement

Vajza e tij Gresa ka bërë një postim prekës pas paraqitjes së parë të babait të saj para Tribunalit Special.

Ajo ndër të tjera ka thënë se babai i saj do të kthehet fitimtar në tokën shqiptare.

“Babi,

Zëri yt i fuqishëm në Hagë, dridhi tokën Shqiptare sot.
Babi, sot ndoshta lotët nuk i mbajmë dot por deklarata jote e fuqishme na dha forcë. Sot, dhimbja është e fortë por më e fortë është krenaria që ndjejmë për ty.

Babi, sot mbahesh padrejtësisht, por do të kthehesh fitimtar.
Të presim babi dhe të duam shumë!”, ka shkruar ndër të tjera ajo.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here