Rast skandaloz: Shpërndahet në internet fotografia e gjysmëzhveshur e pacientes së infektuar me Covid

Advertisement

Një foto skandaloze, e një pacienteje të  të infektuar me Covid-19 është  shpërndarë në rrjetet sociale.

Pacientja shihet e fotografuar vetëm në të brendshme derisa fotografia e cila është bërë në një spital të përkohshëm për Covid-19 në Beograd është shkrepur pa dijeninë e saj.

Advertisement

Anastasia M. u fotografua me të brendshme në momentin kur po ndërrohej në një dhomë në spitalin e përkohshëm për Covid në Arena të Beogradit, ndërsa ilaçet dhe infuzioni mund të shihen pranë saj.

Lidhur me rastin ka reaguar edhe Nënkryetari i Komunës së Beogradit, Goran Vesiq i cili në një deklaratë konfirmoi se fotografia ishte bërë në spitalin Arena dhe kërkoi një hetim urgjent për kërcënimin skandaloz të privatësisë dhe dëmtimit të integritetit personal.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here