Zgjedhjet e 29 nëntorit në Podujevë, këta janë numrat e kandidatëve në fletëvotime

Advertisement

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve organizoi ceremoninë e tërheqjes së shortit për renditjen e kandidatëve dhe subjekteve politike në fletëvotimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Mitrovicës së Veriut, të cilat do të mbahen më 29 nëntor 2020.

Advertisement

Njoftim shtesë: Në zgjedhjet e jashtëzakonshme për Kryetar të Komunës së Podujevës, më 20 shkurt 2020, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marrë vendim për certifikimin e 3 kandidatëve si dhe më 2 mars është tërhequr shorti për renditjen e tyre në fletëvotim:

Naim Fetahu
Partia Demokratike e Kosovës – PDK

Nexhmi Rudari
Lidhja Demokratike e Kosovës – LDK

Shpejtim Bulliqi
Lëvizja Vetëvendosje!

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here