LABI anulon protestën, gastronomet m`lanë në lloq, ankesat e tyre politike

Advertisement

Pas njoftimit nga Shoqata e gastronomeve për anulimin e protestës e cila ishte paraparë të mbahej sot, edhe këngëtari Labinot Tahiri, përmes një postimi në facebook ka njoftuar se protesta e paraparë është anuluar, shkruan Inzoom.

Madje Tahiri ka thënë se megjithëse protesta e thirrur nga ai ishte e sinqertë, ankesat e gastronomëve duket të jenë politike, duke i akuzuar se e kanë lënë në lloq.

Postimi i tij i plotë:

Lajmrim lidhur me ANULIMIN E PROTESTËS për Sot!

Të dashur qytetarë mirëmengjesi!

Qytetarë Zoti ua shpetoftë familjet e juaja nga PANDEMIA!

Sa i pêrket për LEUKEMINË DHE KANCERIN gjithnjë do të jem i gatshëm për ju.

Advertisement

Protesta e thirur nga unë për ti mbrojtur bisneset dhe gastronomët ishte tepër e sinqertë dhe tepêr e drejtë!

Sot para 20 minutave, kryetari i Gastronomëve paska dalur me nje deklaratë ku nuk marrin pjesë në protestë, unë me përgjegjegjesitë që kisha për ta, e ANULOJË PPROTESTËN PËR SOT!

Ata ineteres nuk paskan as pak, dhe i paskan punët mirë, nuk di qysh dilnin në sheshe me TENGJERE E KUSIA!

Të gjitha ankesat e tyre paskan qenë politike!

Kështu janë njerezit që shikojnë me të lan në lloq!

Pra dhe unë i respektojë masat dhe ruani shëndetin.

EH KOSOVA JONË E DASHUR EDHE ME U QU NË KËMBÊ E ME E NGRIT ZANIN DHE ME QËLLIM ME TË LAN NË LLOQ , JOOOO ME MUA KURRË!

Ju falenderojë shumë për interesimin e madh që keni pasur vetem juve si qytetarë , por me një njeri ose me gjoks i vetëm nuk shtyhen gjërat kur të gjithë nuk janë njëzëri!!!

ZOTI JU BEKOFTË!

Media mund ta merrni shkrimin për anulimin e protestës vetem dhe arsyen e shenoni se ndryshe nuk do ta kisha anuluar.

Sinqerisht Labi Kosovë e Shqipêrisë.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here