Jakup Krasniqi e kishte kapur telefonin gjatë arrestimit, zyrtari i SPO-së ia hoqi nga dora

Advertisement

Janë zbuluar prapaskenat e 4 nëntorit, ditën kur u arrestua ish-kryetari i Kuvendit dhe zyrtari i NISMA-s, Jakup Krasniqi.

Në raportin e Gjykatës Speciale jepen hollësi se si oficeri i SPO-së  derisa po ia kumtonte Krasniqit të drejtat e si i arrestuar, ai për një moment e kishte kapur telefonin dhe po bënte diçka me të.

Advertisement

Kurse, oficeri i arrestimit po lexonte të drejtat e tij z. Krasniqit, një oficer i SPO-së vërejti se z. Krasniqi dukej se po bënte diçka me një telefon celular në dorë. Zyrtari i SPO-së (i veshur me të zeza) e informoi z. Krasniqi se ai nuk duhet të përdorte telefoni i tij në atë kohë dhe ia hoqi”, thuhet në raport.

Më tej, aty shpjegohet se Krasniqi ishte ankuar duke thënë se kjo nuk është mënyra e duhur për të ia marrë telefonin.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here