Biznismeni Shqiptar Mhill Gjuraj përkrah klubin e vajzave KVF “Dukagjini”

Advertisement

Mhill Gjuraj përkrah klubin e vajzave KVC Dukagjini nga Klina.

Për këtë ka njoftuar faqja zyrtare e klubit nga Klina.

Postimi i klubit:

Në një kohë krize në të cilen gjindemi, bashkëatdhetarët tanë në mergat nuk e ndalin aktivitetin e tyre human duke ndihmuar finaciarisht në çfarë do aktiviteti qe të rinjët dhe te rejat në Kosovë kanë nëvojë.

Advertisement

Një veprim të tillë human, këto ditë e ka bërë edhe z. Mhill Gjuraj, i lindur në fshatin Sferkë e thatë, komuna e Pejës, ndersa jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ai se fundi është duke përkrahur financiarisht edhe klubin tonë të vajzave KVF “Dukagjini”.

KVF “Dukagjini” dhe drejtoresha e klubit znj. Kristina Lazri e falenderojnë përzemërsisht, z.Gjuraj, për përkrahjen e dhënë në kohën kur klubi priste të filloj sezonin në kushte shumë të vështira.

Mbeshtetja e tij na forcoj dhe na japi shpresë që ne të vazhdojmë të kërkojmë mbeshtetje edhe më shumë nga njerëzit e sinqert të cilet e duan Kosovën dhe rinin e saj.

Respket pafund nga KVF “Dukagjini”

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here