Labinot Tahiri nis iniciativën për ta ndërtuar një spital për leukemi në Kosovë, thotë se do t’i duhen 50 milionë euro për një spital me 15,000m2. 10,000 eurot e para thotë se do t’i japë ai vet

Advertisement

Këto ditë mendoj vetëm për familjet që humbën femijet dhe më të dashurit e tyre nga Leukemia!

Ne mund të realizojmë ndertimin e nje spitali të ri!

Advertisement

Lexoni në foto dhe kush do që mendon se e realizon, unë tërhiqëm, por mbeshtetjen financiare 5000-deri në 10.000 do ti dhuroj vetëm për të motivuar të gjithë përshkak se , u duhet femijeve dhe familjeve tona në të ardhmën një SPITAL I TILLĒ, e jo me i dergua parat jashte vendit.

Si e komentoni këtë iniciativë? 🤔

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here