Drenasi do ta rinovojë objektin e komunës, synon ta përmbushë projektin në vlerë 290 mijë euro për 25 ditë

Advertisement

Komuna e udhëhequr nga Ramiz Lladrovci, Drenasi, ka nënshkruar kontratë për projekton “Mbindërtimi i objektit të komunës-projekt dy vjeçar”, shkruan Inzoom.

Sipas njoftimit të publikuar në ueb faqen e komunës, ky projekt, i fituar nga Grupi i operatorëve ekonomik Gafurr Jashari B.I &       AL-GROUP SH.P.K. DRENAS dhe do të i kushtojë buxhetit komunal një vlerë prej 291 762 euro.

Advertisement

Megjithëse projekti është dy vjeçar, komuna ka dhënë një afat vetëm prej 25 ditësh – 15 ditë pune për vitin 2020 dhe 10 ditë pune për vitin 2021.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here