Google vjen me një lajm të mirë

Advertisement

Sa herë ju ka ndodhur ta mbyllni një faqe të tërë në vend që thjesht ta minimizoni atë?

Në vend që thjesht ta minimizojmë atë, të gjithëve, kohë pas kohe na ndodh që rastësisht ta mbyllim krejt faqen në  Chrome dhe pastaj rihapja e po asaj faqe mund të na marrë shumë kohë, shkruan portali kroat tportal.hr

Advertisement
.

Duket se Google ka vendosur t’i gëzojë të gjithë ata që janë zhgënjyer nga kjo situatë duke prezantuar një vecori të re që do ta zgjidhë problemin dhe do ta reduktojë kohën që duhet për t’a rihaour një faqe të hapur.

Sipas një zbulimi nga Android Police, koha e nevojshme për këtë thuhet se do të reduktohet aq shumë sa që do të duket sikur nuk është mbyllur asnjëherë dhe gjithçka do të ndodhë nëse faqja hapet përsëri 15 sekonda pas mbylljes aksidentale.

Chrome ka nevojë për një gjë të tillë në mënyrë që t’i rimarrë shpejt të dhënat e humbura nga memoria e fshehtë.

Advertisement

TË FUNDIT

TË NGJASHME

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here