AUTO & TECH

Bie Google në mbarë botën përfshirë YouTube dhe Gmail

Deri më tani nuk ka një shpjegim çfarë po ndodh. Edhe aplikacionet Google Docs, Sheets dhe Slides së bashku me Adwords, Adsense dhe Google...

5 KËSHILLA PËR KUJDES TË SHTUAR NË RRUGË KUR KA MJEGULLË

Ngasja e automjetit gjatë muajve të vjeshtës dhe dimrit si pasojë e ndryshimit të temperaturave sezonale është më e rrezikshme, andaj të gjithë shoferët...

S-Class Maybach është Mercedesi më luksoz që është ofruar ndonjëherë

Sipas njoftimeve, Mercedes po ofron një veturë mjaft luksoze të Klasit S. Është një veturë me bosht 18 cm më të gjatë (3,396 mm), dhe...

“Telekom Srbija” ofroi 155 milion euro, megjithatë IPKO nuk do të shitet

Në Kosovë ishte raportuar për ofertën e lartë për blerjen e aksioneve të IPKO-s që ka dhënë operatori serb, Telekom Srbija, duke ofruar 155...

Një dizajn i ri dhe i veçantë, një çip i fuqishëm dhe rrjet 5G – ky është iPhone 12 Pro

Një dizajn i ri i veçantë, një çip i fuqishëm dhe 5G. Ky është iPhone 12 Pro. iPhone 12 Pro mund të jetë njëri nga...

A po nxisin depresionin tek të rinjtë mediat sociale?

Sa më shumë kohë që adoleshentët kalojnë duke shikuar në ekrane, aq më depresiv bëhen, sugjeron një studim i ri. Një studim i Universitetit të...

Amazon thotë se ka përballur sulmin DDoS më të fuqishëm në histori

Amazon Web Services tha se në Shkurt ka minuar një sulm prej 2.3Tbps. Rekordi i mëhershëm ka qenë 1.7Tbps në 2018. Amazon, kompani e cila...

Kush është më i rëndësishëm, shpejtësia apo kapaciteti i RAM?

Kapaciteti padyshim. Kapërcimi i 8GB RAM është i panevojshëm për shumicën e përdoruesve ndërsa 32GB është e paimagjinueshme. Nuk duhet harruar që portat e...

TikTok refuzon ofertën e Microsoftit për blerje të operacioneve të aplikacionit në SHBA

Gjiganti teknologjik, Microsoft ka thënë se i është refuzuar oferta për blerje të aplikacionit kinez, TikTok në negociatat e nxitura nga presidenti amerikan, Donald...

TË REKOMANDUARA