Privacy Policy

Ky portal mirëmbahet nga kompania “Inzoom”. Të gjitha materialet, informacionet, fotografitë dhe videot në këtë portal janë të mbrojtura me copyright të “Gazeta Inzoom” dhe nuk mund të përdoren për qëllime komerciale pa miratimin paraprak të drejtuesve të portalit, ndërsa pa lejen paraprake të Gazetës “Inzoom” është shkelje e të drejtave të autorit dhe do të bëhen subjekt i procedurave ligjore.