KOMUNA

NË KLINË KA FILLUAR VAKSINIMI I NXËNËSVE

Në SH.M.P. "Fehmi Agani” në Klinë sot ka filluar vaksinimi i nxënësve. Ekipet mobile filluan aktivitetin e tyre në shërbim të shëndetit të fëmijëve dhe...

KQZ shpallë rezultatet përfundimtare të rundit të dytë të zgjedhjeve lokale

Komisioni Qendror Zgjedhor sot edhe zyrtarisht ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për rundin e dytë për kryetar komune, pa përfshirë komunën e Dragashit. Me...

Qindra mijëra euro investime nga kryetari Elezaj në Poterq e Dugajevë, premtohen investime të reja

Kryetari i komunës së Klinës, Zenun Elezaj, ka prezantuar sot projektet e realizuara gjatë këtij mandati në fshatrat Pjetërq i Epërm dhe i Poshtëm...

Klina po bëhet me stacion të autobusëve

Në Klinë për shumë vite ka qenë problem mungesa e një stacioni të autobusëve. Si shkak autobusët që qarkullojnë në fshatra të Klinës si...

Lidhja ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë po bëhet më e fortë përmes bashkëpunimit të Komunës së Klinës dhe Bashkisë së Hasit

Kryetari i Komunës së Klinës prof. dr. Zenun Elezaj, dhe Kryetari i Bashkisë Has z. Liman Morina, u takuan dje në një takim të...

Kryetari i Klinës jep shembull të mirë, fillon bashkëbisedimin me qytetarë nëpërmjet facebook

Rritja e numrit të të infektuare me virus në Kosovë, ka bërë që kandidatët për kryetarë të komunave të mendojnë ide të reja për...

Komuna e Klinës do të fillojë fasadimin e objekteve të vjetra në qytet

Komuna e Klinës, e cila udhëhiqet nga Zenun Elezaj, ka planifikuar fasadimin e objekteve të vjetra në qytet dhe izolimin e kulmeve të këtyre...

ZYRTARE: Fadil Nura kandidat i PDK’së për kryetar të Komunës së Skenderajt

Partia Demokratike e Kosovës sot ka zevendsuar kandidaturen e Sami Lushtakut, me të deputetit të kuvendit të Kosovës, Fadil Nura. Lajmi është konfirmuar nga zyrtaret e...

Sondazhi i fundit i kompanisë ndërkombëtare: Zenun Elezaj fitues i padiskutueshem në Klinë

Sondazhet për zgjedhjet e 17 tetorit e qesin LDK-në favorite në më së shumti komuna. LVV-ja qëndron mirë në tri komuna të mëdha, përfshirë...

Klina bëhet me fushë të tenisit, kompletohet parku i qytetit

Në Klinë po vazhdojnë investimet nga komuna në projekte të ndryshme kapitale, të cilat po vlerësohen shumë pozitivisht na qytetarët, shkruan Gazeta Inzoom. Përveç investimeve...

TË REKOMANDUARA